Trainingen

Incompany trainingen

De meeste trainingen worden alleen incompany gegeven. Indien u meer informatie wilt over één van de trainingen kunt u via het contactformulier of telefonisch contact opnemen. Vervolgens maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om te bekijken of de training geschikt is voor de medewerkers op uw afdeling. Indien dit het geval is, kunt u geheel vrijblijvend een trainingsvoorstel en offerte opvragen.

Incompany trainingen met open inschrijving

Een aantal van onderstaande trainingen wordt door het UMCG en de Rijksuniversiteit een aantal keer per jaar ingepland. Medewerkers kunnen zich voor deze trainingen inschrijven via de websites van het Wenckebach instituut en de Rijksuniversiteit Groningen. Op deze website vindt u informatie over deze trainingen en ook de startdata. Op de websites van het UMCG en de RuG vindt u de meest actuele informatie over deze trainingen, waaronder trainingsdata, locaties en kosten.

Open inschrijving training

Productief met Outlook is op dit moment de enige training met een open inschrijving. Dat betekent dat medewerkers van alle bedrijven kunnen inschrijven.

Individuele training/coaching

Voor informatie over individuele trainingen of coaching kunt u binnenkort terecht op de pagina ‘Individueel’ (de website is nog in bewerking).