Individueel

Individuele training ‘Organiseer jezelf en je werk’

Wil je wel aan de slag met de organisatie van je werk of met Timemanagement gerelateerde zaken, maar liever geen cursus volgen? Individuele training op de eigen werkplek is ook mogelijk.

Inleiding

Als je in je werk verschillende taken, verantwoordelijkheden en veel e-mailverkeer hebt, kan het lastig zijn om overzicht te houden. Je worstelt je dagelijks door vele e-mails heen waarbij het lastig is om prioriteiten te stellen en in de gaten te houden welke items actie vragen. Dagen zitten volgepland of worden gebroken door vergaderingen en het werken aan ad-hoc-taken. Focusmomenten om aan grotere klussen te kunnen werken zijn schaars. Je hebt het gevoel geleefd te worden door de waan van de dag.

Individuele training

In een individuele training ‘Organiseer jezelf en je werk’ leer je hoe je weer grip op het werk kunt krijgen. Je gaat aan de slag met de digitale organisatie van je werk (notities, e-mail, taken en projecten) en/of met het aanleren van ander werkgedrag, zodat je effectiever werkt op een manier die bij jou past. De sessies vinden bij voorkeur plaats op de eigen werkplek waarbij je meteen in je eigen werkomgeving aan de slag gaat met het anders organiseren van je e-mail, taken, agenda en/of projecten.

Inhoud

In de training kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Effectief e-mail verwerken; dagelijks een leeg postvak-in en e-mails waaraan nog acties hangen handig organiseren
  • Het e-mailarchief overzichtelijk indelen
  • Werken met Outlook taken – een overzichtelijke to-do lijst maken
  • Werken met OneNote – digitaal notulen maken en project-ondersteunend materiaal overzichtelijk organiseren
  • Prioriteren stellen en inplannen, effectief agenda beheer
  • Werken met focus, omgaan met verstoringen en onverwachte zaken
  • Uitstelgedrag herkennen en aanpakken

Organiseer jezelf en je werk

De duur van individuele sessies is meestal 2 uur. Doorgaans zijn twee tot vier sessies voldoende voor medewerkers om weer grip op het werk te krijgen.

Kosten

Het uurtarief voor individuele training is €125,- excl. 21% BTW, het lesmateriaal is inbegrepen (handleiding Outlook, OneNote, presentaties, oefeningen).

Inschrijving

Het traject start met een (online) intakegesprek waarin de huidige werkwijze in kaart gebracht wordt en de inhoud van de training afgestemd wordt op je leerwensen. Via onderstaande button kan je een afspraak maken of je kan contact op nemen met Renée Niessen via info@rcnadvies.nl of 06-42331170.

Training via Microsoft Teams, Google Meet of Skype

Online training via Microsoft Teams, Google Meet of Skype is ook mogelijk voor zowel timemanagement als Outlook en OneNote training. Het is met de software mogelijk het computerscherm te delen, zodat training in de eigen digitale werkomgeving kan plaatsvinden. De kosten hiervan zijn hetzelfde als voor reguliere individuele training.