Organiseer je werk in OneNote

Over OneNote

OneNote is een digitaal notitieblok waarmee je aantekeningen en bijbehorende documenten kunt organiseren op één centrale plek. De agenda voor een volgende vergadering stel je in op OneNote met een handige koppeling naar de betreffende agenda-afspraak in je Outlook agenda. De notulen die je tijdens de vergadering maakt, deel je eenvoudig met je collega’s zodat iedereen de meest actuele informatie heeft.

Aantekeningen over je lopende projecten of over team-gerelateerde zaken kun je ook organiseren in OneNote zodat je een goed overzicht hebt over de laatste stand van zaken. Project-ondersteunende documenten, zoals Word, Excel en PDF bestanden kun je eenvoudig toevoegen aan jouw projectnotities.

Op twee manieren kan je to-do lijsten maken met behulp van OneNote. Dit kan op een eenvoudige manier in OneNote zelf of iets geavanceerder via koppeling met Microsoft Outlook Taken.

Na afloop van deze OneNote training kun je:

  • OneNote gebruiken als een digitaal archief van notities, gescande papieren, artikelen, etc.
  • snel relevante notities terug vinden via de zoekfunctie van het programma
  • tijdens overleggen meteen notulen maken (levert tijdwinst op)
  • op eenvoudige wijze via OneNote de notulen of andere documenten delen met collega's, wat bijdraagt aan een efficiëntere samenwerking
  • overzicht houden over lopende projecten door notulen en bijlagen over projecten handig te organiseren
  • op eenvoudige wijze actiepunten bijhouden, of door gebruik van 'tags' of door synchronisatie met Outlook Taken

 

Opzet Training

Deze training vindt plaats in een computerlokaal of online en bestaat uit twee dagdelen van 2,5 uur. Je gaat in je eigen digitale werkomgeving met OneNote aan de slag zodat je tijdens de training jouw werk op een voor jouw handige manier in OneNote kan organiseren.

Organiseer je werk in OneNote

Soort training:
Open inschrijving en incompany. Deze training kan ook online, individueel of als duotraining gegeven worden.

Voor wie:
Iedereen die graag met Microsoft OneNote wil werken

Agenda:
Op dit moment zijn er geen trainingen gepland. Indien je interesse hebt in deze training dan kun je een mail sturen naar renee@rcnadvies.nl.

Docent:
Renée Niessen

Prijs:
Incompany training: neem contact op via het contactformulier of renee@rcnadvies.nl en vraag een kennismakingsgesprek of offerte aan.