Trainingen

Incompany trainingen

De meeste trainingen worden alleen incompany gegeven. Informatie over de verschillende trainingen vindt u in het menu onder het kopje ‘Trainingen’. Indien u aanvullende informatie wilt over één van de trainingen kunt u via het contactformulier of telefonisch contact opnemen. Vervolgens maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om te bekijken of de training geschikt is voor de medewerkers op uw afdeling. Indien dit het geval is, kunt u geheel vrijblijvend een trainingsvoorstel en offerte opvragen.

Incompany trainingen met open inschrijving

Een aantal van de trainingen, die u in het menu onder het kopje ‘Trainingen’ vindt, wordt door het UMCG en de Rijksuniversiteit een aantal keer per jaar ingepland. Medewerkers kunnen zich voor deze trainingen inschrijven via de websites van het Wenckebach instituut en de Rijksuniversiteit Groningen. Op deze website vindt u informatie over deze trainingen en ook de startdata. Op de websites van het UMCG en de RuG vindt u de meest actuele informatie over deze trainingen, waaronder trainingsdata, locaties en kosten.

Open inschrijving training

Productief met Outlook is op dit moment de enige training met een open inschrijving. Dat betekent dat medewerkers van alle bedrijven kunnen inschrijven.

Individuele training/coaching

Wil je wel aan de slag met de organisatie van je werk of met Timemanagement gerelateerde zaken, maar liever geen cursus volgen? Individuele training op de eigen werkplek is ook mogelijk.