Workshop Microsoft To Do

Over Microsoft To Do

Microsoft To Do is een gebruikersvriendelijk programma om acties bij te houden. Je kunt er op verschillende manieren mee werken: via de internetbrowser, als desktop app geïnstalleerd op jouw computer, of als app op de mobiele telefoon of tablet. Het is beschikbaar binnen het Microsoft 365 pakket en als op jouw werk Outlook Exchange gekoppeld is aan To Do, kun je eenvoudig e-mails omzetten naar taken in To Do. Je kunt in To Do zelf lijsten aanmaken om soortgelijke taken bij elkaar te zetten. Je kunt echter ook je taken op urgentie (datum) sorteren.

Workshop Microsoft To Do

In een online workshop van anderhalf uur leer je hoe Microsoft To Do technisch werkt en ga je het inrichten om overzicht te krijgen over alle acties die nu op jouw bord liggen. Je past de inrichting van het programma aan op jouw persoonlijke werksituatie zodat je altijd de juiste actie op het juiste moment op het netvlies hebt.

Na de training:

  • Zheb je een goed overzicht over openstaande acties
  • Zkan je snel de juiste actie voor het juiste moment vinden
  • Zkan je je werk makkelijker inplannen
  • Zweet je hoe je je in To Do kan samenwerken met collega's

Opzet:
De workshop wordt gegeven via Zoom en duurt anderhalf uur. Je kan tijdens de workshop oefenen in jouw eigen Microsoft To Do omgeving op een computer, mobiele telefoon of tablet. 

Data:
Maandag 17 april 2023 15.30 – 17.00 of Woensdag 19 april 2023 13.30 -15.00.

Soort training:
Open inschrijving.

Voor wie:
Iedereen die op zoek is naar een eenvoudige tool om overzicht te krijgen over acties die gedaan moeten worden en advies bij de inrichting kan gebruiken.

Inschrijving of interesse aangeven:
Mail sturen naar renee@rcnadvies.nl

Docent:
Renée Niessen

Prijs:
€95,- (incl 21% BTW)